Klasyczna panzanella z dojrzałych pomidorów

Klasyczna panzanella z dojrzałych pomidorów

Klasyczna panzanella z dojrzałych pomidorów

Najlepsza i najprostsza letnia sałatka – panzanella. Właśnie o tej porze roku smakuje najlepiej, bo pomidory są dojrzałe, pachnące i soczyste. Czas: 15 minut Poziom trudności: Bardzo łatwe Liczba porcji: 2 Liczba kalorii w porcji: około 300 Nie ma nic lepszego niż pachnące słońcem, soczyste, dojrzałe pomidory. Takie właśnie są najlepsze do przygotowania panzanelli. Ta mega popularna i prosta włoska sałatka robiona jest na sto sposobów. W Niedzielnym Kucharzu znajdziesz panzanellę z tofu, panzanellę z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sałatka, sałatki, tarta, chleb, sałatka z szynką

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.