Jak ugotować 5 obiadów na cały tydzień i nie zwariować

Jak ugotować 5 obiadów na cały tydzień i nie zwariować

Jak ugotować 5 obiadów na cały tydzień i nie zwariować

Jak ugotować obiady na cały tydzień i nie zwariować? Na szczęście są patenty jak ogarnąć sprawę logistycznie, czyli zrobić pięć różnych dań, nie narobić się i nie wydać fortuny. Przeczytajcie sami, że jest to możliwe. W tym tygodniu czasu na gotowanie nie mieliśmy za dużo, choć na początku wydawało się, że właśnie będzie zupełnie inaczej. Nasz syn ma przerośniętego migdała i na połowę lutego obstalowaliśmy zabieg usunięcia przyczyny nieustających przeziębień i infekcji (w 2019 r. Miłosz nie chorował tylko w si... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, mielone, obiad, pulpety, kebab, mięso, kasza orkiszowa, indyk, zupa, rukola, mięso mielone, dania mięsne, zupa krem, hamburger, pulpeciki, spaghetti, sałatka, sałatki, brukselka, cukinia, ziemniaki, makaron, bułki, dieta, szaszłyki, wołowina, zupa pomidorowa, bez pieczenia, salatka ziemniaczana, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.