Ciasto z cukinii z borówkami

Ciasto z cukinii z borówkami

Ciasto z cukinii z borówkami

Smażona, pieczona, zjedzona na surowo cukinia – wszystko to już było. Ale ciasto z cukinii to rzecz nowa i niesamowicie pyszna. A przy tym prosta do zrobienia, że nawet najbardziej niedzielny cukiernik sobie poradzi. Przygotowanie : 5 minut Pieczenie : 40-45 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 6 Cukinia jest niesamowicie wszechstronnym warzywem (choć trzeba dodać, że technicznie jest to owoc). Można ją piec, grilować, smażyć, gotować i jeść na surowo. Można też wypiekać z niej ciasta i równi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, cukinia, twaróg, szaszłyki, łatwe ciasto

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.