Gulasz wołowy

Gulasz wołowy

Gulasz wołowy

Przepis na : obiad

Jednogarnkowe danie, czyli węgierski gulasz wołowy , dobrze jest przygotować w chłodniejsze dni, kiedy to po przyjściu z pracy chcemy zjeść coś gorącego i sycącego. Wbrew pozorom nie jest to danie trudne do wykonania, wymaga pokrojenia i podsmażenia zaledwie kilku składników, które następnie gotują się we własnym sosie. U mnie w domu, a teraz także z Bartkiem, często robimy gulasze z różnych rodzajów mięs i z różnymi dodatkami, tym razem do przygotowania użyliśmy mięsa wołowego, które wymaga znacznie dłuższe... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu niecodziennikpary

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.