Pasta z pieczonego łososia. Przepyszny dodatek do pieczywa i nie tylko :)

Pasta z pieczonego łososia. Przepyszny dodatek do pieczywa i nie tylko :)

Pasta z pieczonego łososia. Przepyszny dodatek do pieczywa i nie tylko :)

Przepis na : śniadanie

Łosoś z piekarnika dość często gości w naszej kuchni. Ale tym razem chcę Wam go zaprezentować w nieco innym wydaniu. Pasta z pieczonego łososia to idealny dodatek do ulubionych grzanek, naprawdę smakuje wybornie! Oczywiście jest bardzo odżywcza, sycąca i zdecydowanie warto uwzględnić ją w swojej diecie. Serdecznie zachęcam do wypróbowania prostego przepisu. A jeśli szukacie innych inspiracji na różne pasty do pieczywa, zerknijcie do tego postu zbiorczego . Składniki (4 porcje): około 200g łososia, 2 łyżki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Natka Pietruszki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.