Stek grillowany na desce cedrowej

Stek grillowany na desce cedrowej

Stek grillowany na desce cedrowej

Większość z nas myśli, że jedynym sprawdzonym sposobem na steka jest szybkie grillowanie w wysokiej temperaturze. My zachęcamy do grillowania go na desce cedrowej. Grillując steki w ten sposób nie dostaniemy pięknego przypalonego wzoru od rusztu ale za to otrzymamy soczyste steki wzbogacone aromatem dymu. Czas przygotowania: 5 minut Czas grillowania 15 minut Składniki: 4 steki z polędwicy każdy około 170 gram sól i pieprz do smaku 1 szklanka sosu chimichurri 1 lub 2 deski cedrowe Przygotowanie Deski cedrowe... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu naRuszcie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję