Zupa po meksykańsku

Zupa po meksykańsku

Zupa po meksykańsku

Zima niestety wróciła, więc zamieszczam przepis na rozgrzewającą, aromatyczną zupę. Przepis mojej mamy, zapisany w niebieskim zeszycie, który powstał pod koniec liceum i z którego bardzo często korzystam. Składniki:0,5 kg mięsa mielonego2 duże cebule mały koncentrat pomidorowypuszka kukurydzypuszka fasoli czerwonejpuszka soi (ja nie miałam) 3 ząbki czosnku2 duże łyżki majerankułyżka ziół prowansalskichsól, pieprzMięso oraz cebulę pokrojoną w kostkę obsmażyłam. W garnku zagotowałam litr wody, dodałam mięso, gotow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu NA MOIM TALERZU

Autor

Signorina Gotuje

Mam na imię Kamila. Uwielbiam oglądać blogi kulinarne, z których czerpię inspirację. Sama prowadzę bloga, gdzie zapisuję swoje codzienne zmagania z kuchnią.Gotowanie i jedzenie to moje hobby.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa meksykańska, mięso, mielone, fasola, zupa, czosnek w ziołach, mięso mielone, czerwona fasola, fasola czerwona, obiad, zupa z mięsem mielonym, zupa pomidorowa, mięso na obiad

Inne przepisy z NA MOIM TALERZU

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.