Kolejna fajna sałateczka. Na kolację czy lunch w pracy. Pyszna, szybka no i oczywiście zdrowa. Przepis z moimi zmianami stąd . Polecam! Składniki: 2 małe bataty lub jeden duży batat (300g) 1/4 puszki fasoli czerwonej papryka (czerwona lub żółta) 2-3 ogórki konserwowe mała cebula ząbek czosnku 1-2 łyżki octu balsamicznego przyprawy (sól, pieprz) 1. Batata/bataty dokładnie myjemy i albo zawijamy w folię aluminiową pieczemy 20-30 minut lub wrzucamy na gotującą się wodę i gotujemy w mundurku około 20 minu... czytaj dalej...
Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.
Czytaj dalej...Mam na imię Kamila. Uwielbiam oglądać blogi kulinarne, z których czerpię inspirację. Sama prowadzę bloga, gdzie zapisuję swoje codzienne zmagania z kuchnią.Gotowanie i jedzenie to moje hobby.