Zapiekane roladki ze szpinakiem i fetą

Zapiekane roladki ze szpinakiem i fetą

Zapiekane roladki ze szpinakiem i fetą

Przepis na : obiad

Zapiekane roladki ze szpinakiem i fetą Roladki ze szpinakiem zawsze robiłam w panierce i smażyłam na tłuszczu. Nie chciało mi się panierować, więc tylko lekko obsmażyłam bez panierki na patelni i wstawiłam je do piekarnika. Wyszło pysznie, soczyście i co najważniejsze szybko. Polecam gorąco. Składniki: 8 plastrów schabu 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 100 g sera feta solidny pęczek świeżego szpinaku sól pieprz olej do smażenia Sposób przygotowania: Schab myjemy, suszymy, kroimy w plastry i lekko rozbijamy. Każdy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu na moim stole...

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.