Naleśniki z cukinią, cheddarem i pancettą zapiekane pod beszamelem

Naleśniki z cukinią, cheddarem i pancettą zapiekane pod beszamelem

Naleśniki z cukinią, cheddarem i pancettą zapiekane pod beszamelem

Przepis na : obiad

Ja wiem, że każdy kiedyś zaczynał naukę gotowania. Wiem też, że wiele osób zaczynało od naleśników. Ja bynajmniej nie. Mogłam naleśniki jeść, ale nigdy robić. Wcale, a wcale mi nie wychodziły, po prostu. I wiem, że to nawet duże zdziwienie budziło. Próbowałam, nawet sobie specjalne urządzenie kupiłam, i co? i nic, niewiele pomogło. Nie były doskonałe :P I tak się zdarza, przecież nie można być dobrym we wszystkim ;)  Lecz, cóż, moje dziecię, miłośnik placków wszelakich na krótką listę potraw,k jakie ewent... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Na kulinarnym poligonie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.