Idealne połączenie. przepis na cztery porcje 400 gram okonia morskiego 4 przegrzebki 200 gram ugotowanego zielonego groszku 8 sztuk herbatników maślanych 6 łyżek majonezu garść posiekanego koperku 1 łyżka posiekanej mięty mąka do obtoczenia ryby oliwa do usmażenia ryby 2 łyżki klarowanego masła DODATKOWO kolorowe marchewki rzodkiewki kiełki sałaty Groszek zielony blendujemy razem z koprem i miętą dodając na koniec majonez i sól , zostawiamy kilka sztuk groszku zielonego do dekoracj... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...