Cannelloni z farszem szpinakowo-serowym pod beszamelem

Cannelloni z farszem szpinakowo-serowym pod beszamelem

Cannelloni z farszem szpinakowo-serowym pod beszamelem

Makaron cannelloni z przepysznym farszem szpinakowo-serowym to idealna propozycja na weekendowy obiad. Oprócz szpinaku z dużą ilością czosnku, cannelloni wypełnione są dwoma rodzajami sera: delikatną i kremową włoską ricottą oraz słoną fetą, która nadaje nadzieniu bardziej zdecydowanego charakteru. Całość została zapieczona pod białym, beszamelowym sosem i posypana odrobiną parmezanu. Smakuje wybornie! Przekonajcie się sami :) Składniki: ok. 20 rurek cannelloni 900 g szpinaku (użyłam siekanego mrożonego) 250 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MyCookBook.pl

Autor

Ania R.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cannelloni, sosy, feta, szpinak, ser, sos beszamelowy, polewa, tarta, ser feta, grill, makarony, makaron, obiad, ser biały, obiad z makaronem, makaron na obiad, makaron ze szpinakiem, sos serowy, makaron z serem, smażony ser, sos do makaronu, makaron z patelni, makaron smażony, zapiekanka makaronowa

Inne przepisy z MyCookBook.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję