Tatar z łososia z foie gras i galaretką z białego wina

Tatar z łososia z foie gras i galaretką z białego wina

Tatar z łososia z foie gras i galaretką z białego wina

Kolejna dość skomplikowana, jednak warta zachodu potrawa :) Zainspirowało mnie TO danie, troszkę je zmieniłam. Zapraszam do przygotowań! Składniki dla dwóch osób: świeży filet z łososia odrobina soku z limonki kilka plastrów limonki pietruszka do dekoracji Składniki na winna galaretkę: 200 ml białego wina 20 g białego cukru 10 g żelatyny w proszku kilka kropli aromatu pomarańczowego Składniki na mus z foie gras: 100 g foie gras 60 g masła sól, pieprz Do podania: bagietka lub ciabatta CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 MIN... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.