Ciasto 3BIT bez pieczenia

Ciasto 3BIT bez pieczenia

Ciasto 3BIT bez pieczenia

Przepis na : deser

Pyszne, bardzo kremowe i baaaardzo słodkie ciasto bez pieczenia z masą budyniową, kajmakową i bitą śmietaną. Mniam <3 Zapraszam do przygotowań! Składniki na krem: 500 ml mleka 1 opakowanie budyniu śmietankowego bez cukru 1 opakowanie cukru wanilinowego 1 całe jajko 2 żółtka 300 g masła 200 g cukru pudru Reszta składników: 600 g herbatników (po 200 g na warstwę) 1 puszka masy kajmakowej 500 ml śmietanki 30% 2 opakowania śmietan-fixu 1 łyżka cukru pudru 1 tabliczka mlecznej czekolady CZAS PRZYGOTOWANIA: 60... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Autor

dagooshyadagooshya

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

herbatniki, budyń, ciasto, czekolada, bita śmietana, bez pieczenia, ciasto z bezami, krem, ciasto na boże narodzenie, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, kajmak, desery, deser, boże narodzenie, pyszne ciasto, ciasto z masą budyniową, ciasta z masa, ciasto budyniowe, ciasto 3 bit bez pieczenia, ciasto na herbatnikach, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto ucierane , ciasto 3 bit, gorąca czekolada

Inne przepisy z My Culinary Art

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.