Wegańskie leczo z cukinią
Wegańskie leczo z cukinią
Leczo to narodowa potrawa Węgrów. Głównym składnikiem jest papryka i pomidory, które odpowiadają za super smak i aromat dania. Leczo może być dodatkiem do dania głównego, ale świetnie smakuje samo bez żadnych dodatków. To łatwa, pyszna i aromatyczna potrawa. Oto przepis na pyszne wegańskie leczo z cukinią. Składniki 500 ml passaty pomidorowej 1/4 szklanki wody 2 żółte papryki 1 papryka czerwona 1 papryka peperoncino 1 cukinia 1 duża cebula 2 duże ząbki czosnku 3 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżeczka wędzone... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu My Chcemy Jeść
Autor
My Chcemy Jeść
Blog z przepisami na lekkie, zdrowe i smaczne potrawy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, sos pomidorowy, mielone, sosy, wegańskie, mięso, bez pieczenia, mięso mielone
Inne przepisy z My Chcemy Jeść
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję