684. Wyjazdowo, po raz kolejny.

684. Wyjazdowo, po raz kolejny.

684. Wyjazdowo, po raz kolejny.

Kremowa owsianka* z borówkami i jagodamioraz miodemSprawdzone, szybkie, a nadal genialne w smaku. Chodzę, czytam, chodzę i znów czytam. Moknę w deszczu i ogrzewam twarz w słońcu. Siadam i odpoczywam. Obserwuje. Mogłabym tu chyba zamieszkać, choćby dla samych spacerów brzegiem morza. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu More food, love and dreams

Warto przeczytać

Dlaczego warto jeść owsiankę?

Każdy z nas wie, że owsianka jest zdrowa lecz nie wiadomo dlaczego. Z pewnością dlatego, gdyż zawiera dużo błonnika i jest bogatym źródłem węglowodanów złożonych.

Czytaj dalej...

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Rewelacyjny wpływ płatków owsianych na zdrowie i urodę

Płatki owsiane zawierają witaminy z grupy B, E, PP oraz wszelkie mikroelementy odpowiadające za prawidłowe funkcjonowanie mięśni i układu nerwowego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.