Zupy krem swoją delikatną konsystencją zaskakują i ciekawie smakują, bo składniki idealnie są ze sobą zmiksowane w jedną całość zmieszane. Taką zupę można z różnymi dodatkami podawać i na różne sposoby zajadać. Ja do nich podsmażonych grzybów dodałam, i zupą się delektowałam. Moja córka zakombinowała, jako sosu do makaronu dodała, serem żółtym posypała i smakiem mojej zupy się zachwycała. Składniki: ok. 300 g świeżych kurek, 200 g świeżych prawdziwków, 1 łyżka masła, 1 duży ząbek czosnku... czytaj dalej...
Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.