Lubię tarty bo pięknie wyglądają i przeróżne smaki w sobie chowają. Naturalnie każda z nich smakuje zawsze oryginalnie. Tym razem naturalna kompozycja, przypraw, warzyw i ziół w Vegecie NATUR schowana, została do ciasta dodana. NATUR z koperkiem, ta zielona mnie zainspirowała i tak wiosenna tarta powstała. Ciasto zielone, masa serowa, ale wyjątkowa, bo rukola i awokado też się w niej znajdują, a szparagi i jajka przepiórcze całość smakami czarują. Tarta kolorowa, słoneczna, radosna, jak najpiękniejsza wio... czytaj dalej...
Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.