Warzywa faszerowane mięsem, szpinakiem i kaszą bulgur

Warzywa faszerowane mięsem, szpinakiem i kaszą bulgur

Warzywa faszerowane mięsem, szpinakiem i kaszą bulgur

Lubimy faszerowane warzywa więc znowu coś zmieszałam. Zmieliłam łopatkę i wymieszałam z kaszą bulgur oraz szpinakiem, który miałam zamrożony. Takim pysznym farszem nadziałam cukinie oraz papryki czerwone i białe bo akurat te warzywa miałam pod ręką. Można także użyć bakłażana czy duże pieczarki. Dla każdego coś dobrego. składniki: 2 średnie cukinie 2 papryki czerwone  2 papryki białe farsz 800 g mięsa mielonego, u mnie łopatka 100 g kaszy bulgur 300 g szpinak, dałam mrożony grubosiekany z własnych zapasów... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.