W lodówce czekała na mniepęcek szparagów. Część trafiła do zupy rem a druga część wykorzystałam na sałatkę. Tym razem szparagi wrzuciłam na patelnię grillową razem z serem halloumi. Dorzuciłam trochę sałaty i kilka pomidorków i pyszna sałatka gotowa. składniki: 1 kostka sera halloumi 3-4 garście porwanej sałaty ok 1/2 pęczka zielonych szparagów 10-12 pomidorków cherry 2 garście ziaren słonecznika 6 łyżek oleju z pestek winogron 1 łyżeczka musztardy sarepskiej 1 łyżeczka miodu 1 łyżka soku z cytryny sól,pieprz o... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...