Na wielu świątecznych stołach gości ryba po grecku lub po japońsku . To dwie pyszne wersje ryby w sosie, które najlepiej smakują na zimno jak się dobrze przegryzą. Mam dla Was kolejną propozycję na rybę w tym stylu. Tym razem słodko-pikantna z ananasem. składniki: 1 kg filetów rybnych, u mnie miruna sól,pieprz 3-4 jajka do panierowania mąka do panierowania olej do smażenia sos 2 duże cebule 1 duża papryka 1 puszka ananasa 1 słoik keczupu, u mnie keczup z cukinii ( słoik 0,5 l ) pieprz, ostra papryka olej do...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...