Przetwory - buraczki z cebulą i papryką

Przetwory - buraczki z cebulą i papryką

Przetwory - buraczki z cebulą i papryką

Przepis na : obiad

Zapraszam na moje ostatnie przetwory z 10% octem Jamar. Jestem bardzo zadowolona ze miałam okazje wypróbować ocet Jamar i bardzo go polecam. Mam nadzieję że w przyszłym roku jak będę robić przetwory znajdę go na sklepowych półkach. Ocet ten okazał się idealny do przetworów ponieważ nie był taki bardzo kwaśny w smaku dzięki temu przetwory były łagodne. Ja nie lubę mocno zoctowanych przetworów i często robiąc przetwory już  z góry wiedziałam co będzie więc dawałam trochę mniej octu niż było w przepisie. W pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.