Przepis na : obiad
Składniki 1 duży por, 140 g pomidorków koktajlowych 400 g pieczarek 1 szklanka bulionu 3 łyżki śmietany 18 % 2 łyżki mąki olej 1 pęczek pietruszki 1 serek topiony sól ,pieprz Warzywa opłukać .Por pociąć w talarki i nasolić w misce. Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki lub zetrzeć na tarce. Przygotowania zaczynamy od rozgrzania oleju na dużej patelni i usmażeniu pieczarek, potem dodajemy por odciśnięty i smażymy doprawiamy solą i pieprzem.Na koniec dodać szklankę bulionu ,Całość wymieszać wymieszać kremówką i... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...