Ciasto jest przeznaczone na dużą blaszkę 33 na 25, ja upiekłam ciasto z połowy. tutaj podaje składniki na dużą blaszkę. warstwa serowa 12 jajek 1,1/2 szklanki cukru kryształu 1 kg sera białego zmielonego 1 opakowanie budyniu waniliowego 1 opakowanie cukru waniliowego . przygotowanie masy serowej Białka ubijamy na sztywno z 1/2 szklanki cukru. Twaróg mielimy. Dodajemy do twarogu cukier, budyń, żółtka i cukier waniliowy. Miksujemy a następnie mieszamy dodając ubitą pianę z białek. Sernik wlewamy do blaszki i ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...