Uwielbiam takie zupy w których niewiele jest składników a są pyszne, aromatyczne i pożywne. Zajadamy ze smakiem aż tu widać dno talerza....też tak macie? Taką zupę robiła mi babcia jak byłam chora, wzmacnia. Ta zupa jest przepyszna, polecam. Zupa z zacierkami. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.