Zupa czosnkowa ale tak fajnie, delikatnie czosnkowa. Przepis znalazłam gdzieś na jakiejś kartce ze starego kalendarza i postanowiłam wypróbować. Nie żałuję a teraz proponuję i Tobie, i Tobie, i Tobie też. Pracy przy niej niewiele a brzuch będzie się cieszył. Na 4 porcje czosnku użyłam całą, dużą główkę i nie jest to za dużo, zapewniam. Jak zrobić zupę czosnkową? no to zapraszam. Zupa czosnkowa po hiszpańsku - przepis CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.