Kolejne szybkie danie na talerzu. Kapusta kiszona to skarbnica witaminy C i dlatego warto ją jadać o każdej porze roku. Dziś trochę inaczej niż zwykle bo dodałam tutaj kminek i zielony pieprz. Rezultat wyszedł zaskakująco pyszny, polecam spróbować koniecznie. Dodałam tutaj pieprz długi z Indonezji który jest ostrzejszy i ma lekko cynamonowy smak, jeśli nie macie dodajcie zwykły, czarny. Szybka kapusta smażona z kminkiem, boczkiem i zielonym pieprzem. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.