Pierogi z Meksyku smażone są na głębokim tłuszczu i najlepiej podawać je od razu, jak są gorące. Wtedy mają chrupiącą skórkę i są znakomite, potem też są pyszne ale skórka już nie jest chrupiąca. Takie pierogi łatwo się przygotowuje, można smażyć we frytownicy lub w głębokiej patelni. Polecam gorąco. Pierogi z Meksyku. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.