Sajgonki warzywno - grzybowe

Sajgonki warzywno - grzybowe

Sajgonki warzywno - grzybowe

Sajgonki to danie kuchni chińskiej, szybkie do zrobienia a znika z talerzy jeszcze szybciej. Wystarczy tylko zakupić papier ryżowy a potem rolować i smażyć. Do sajgonek podać można ryż i ulubiony chiński sos a danie będzie gotowe. Sajgonki warzywno - grzybowe. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Dieta Daniela

Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.

Czytaj dalej...

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Mity. Dlaczego nie łączyć pomidora z ogórkiem?

Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?

Czytaj dalej...

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, grzyby, sosy, ogórki, dania chińskie, ryż po chińsku, ryż smażony, ryż z warzywami

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.