Pewnie są tacy co trufli nie lubią i nie mam tu na myśli cukierków tylko grzyby, o smakach podobno się nie dyskutuje. My je uwielbiamy, te użyte w daniu zakupiliśmy w Chorwacji, w oliwie i po troszeczku używamy aby jak najdłużej zachować ten smak i aromat. Dodane do risotta smakują wybornie i nadają daniu charakteru. Wielbicielom trufli polecam, a całej reszcie mówię: spróbujcie bo warto. Trufle w risotto. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.