Racuchy z groszku i szpinaku z za'atarem i kiszona cytryną

Racuchy z groszku i szpinaku z za'atarem i kiszona cytryną

Przepis na : śniadanie

Przepis na racuchy pochodzi z książki "Palestyna" Samiego Tamimi i Tary Wigley. Są przepyszne, przecudnej urody, znikają też dość szybko. Mogą być pyszną przekąską, mogą być przystawką a także lekkim obiadem. U mnie tak właśnie było. Racuchy z groszku i szpinaku. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.