Placki Uttapam ze sfermentowanego ryżu i soczewicy

Placki Uttapam ze sfermentowanego ryżu i soczewicy

Placki Uttapam ze sfermentowanego ryżu i soczewicy

Uttapam to placki azjatyckie ze sfermentowanego ryżu i strączków. Placki zawierają dużo białka a dzięki fermentacji są lekko strawne. Mnie urzekły i myślę że i Wam przypadną do gustu. Swoje placki podałam z salsą warzywną, idealnie pasuje do ich podania. Azjatyckie placki Uttapam. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta grejpfrutowa

Owoce cytrusowe dzięki skutecznemu wypełnianiu naszego żołądka i sprawiając, że chcemy mniej jeść powodują, że dzięki diecie opierającej się na grejpfrutach możemy schudnąć aż 4 kg w 2 tygodnie!

Czytaj dalej...

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.