Ogórki małosolne na sucho

Ogórki małosolne na sucho

Ogórki małosolne na sucho

Wiem, wiem, już krzyczycie że to niemożliwe a jednak. Zrobiłam, sprawdziłam i zajadam bo są pyszne, nawet mogłabym się pokusić i powiedzieć że smaczniejsze od małosolnych tradycyjnych. Są mega chrupiące i jedyne czego nie mają to koloru tradycyjnych bo choć smakują podobnie to kolor mają zieloniutki. Popróbujcie i napiszcie jak Wam smakowało bo zapewniam że na jednym razie się nie skończy. Potrzeba tutaj tylko torebki foliowej i ogórków czyli mniej paprania ale co ja Wam tu opowiadam, spróbujcie i uwierzcie. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.