Gdzieś widziałam w necie jak moczyli bakłażana w jakiejś miksturze, potem go smażyli a na koniec był pyszny. Język raczej dla mnie niezrozumiały, wietnamski albo koreański. Wiedziałam mniej więcej jakie składniki dodawano, resztę to moja wyobraźnia ale powiem Wam że wyszło znakomicie. Bakłażan jest kremowy i ma w sobie tyle umami że nikt nie pogardzi takim daniem. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. Karmelizowane bakłażany. CZYTAJ DALEJ
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.