Gdzieś widziałam w necie jak moczyli bakłażana w jakiejś miksturze, potem go smażyli a na koniec był pyszny. Język raczej dla mnie niezrozumiały, wietnamski albo koreański. Wiedziałam mniej więcej jakie składniki dodawano, resztę to moja wyobraźnia ale powiem Wam że wyszło znakomicie. Bakłażan jest kremowy i ma w sobie tyle umami że nikt nie pogardzi takim daniem. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. Karmelizowane bakłażany. CZYTAJ DALEJ

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.