Steki z tuńczyka z rozmarynem i kolorowym pieprzem

Steki z tuńczyka z rozmarynem i kolorowym pieprzem

Steki z tuńczyka z rozmarynem i kolorowym pieprzem

Przepis na : obiad

Steki z tuńczyka są ostatnio wszędzie już prawie dostępne - i to świeże - nie tylko w wersji mrożonej :)  Dzisiaj proponuję Wam przepis inspirowany recepturą Magdy Gessler - w tej wersji steki bardzo nam posmakowały :) SKŁADNIKI (na 4 porcje - 1 porcja 300 kcal) 4 steki z tuńczyka - każdy po ok. 180 g  (2 cm grubości) 1 łyżka suszonego rozmarynu 2 łyżki oliwy z oliwek 1/2 cytryny świeżo mielony kolorowy pieprz sól morska PRZYGOTOWANIE Oliwę mieszamy z sokiem z cytryny, rozmarynem i świeżo mielonymi prz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Kuchenne Rewelacje

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.