Kupiłam całego kurczaka, natarłam przyprawami..jakimi nie pamiętam..bo co było pod ręką to dodałam do mieszanki przypraw..Można użyć gotowej mieszanki do kurczaka lub wymieszać samodzielnie przyprawy jakie nam odpowiadają i natrzeć kurczaka..Miałam piec tego kurczaka na rożnie ale jakoś dzień minął i już późnym wieczorem po prostu nie chciało mi się piec i pilnować ..tak więc "wpakowałam "kuraka do wolnowaru , ustawiłam wolnowar i poszłam spać a rano kurczak był gotowy do jedzenia...no i nawet zdjęcia po wyjęciu z wo... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...