Przepis na : obiad
Fantastyczna przekąska, choć u nas był to obiad. Baaardzo dobry obiad Składniki: bakłażan 1 pomidor 1 kulka mozzarelli oliwa z oliwek sól pieprz 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka suszonego oregano kilka listków bazylii Bakłażana przekrawamy na pół, usuwamy zielone ogonki. Umieszczamy bakłażana w naczyniu żaroodpornym. Na głębokość około 1 cm kroimy ziarenka bakłażana – miąższ. Uważamy by nie przebić skórki. Solimy, pieprzymy, skrapiamy oliwą z oliwek. Pieczemy w 200 stopniach przez 35 minut. Wyjmujemy z pi...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...