Pierogi z mięsem, cebulą i marchewką
Pierogi z mięsem, cebulą i marchewką
Przepis na : obiad
Lepienie pierogów to dla mnie sama przyjemność. Tym razem przygotowałam pierogi z mięsem, a zamiast tradycyjnej surówki podsmażyłam na oliwie cebule czerwoną i białą razem z paskami marchwi.Pierogi z mięsem, cebulą i marchewkąSkładniki:na ciasto2 szklanki mąki pszennej1 jajko2 łyżki oliwy z oliwek1 szklanka ciepłej wodyszczypta solimąka do posypania blatuna farsz500 g wołowiny1 cebulasol do smakuoliwa z oliwekponadtoczerwona cebulabiała cebula1 marchewkasol ziołowa w młynkuoliwa z oliwekPrzygotowanie:Mięso gotujemy, aż będzie mięk... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moja smaczna kuchnia
Autor
anetaklimecka
Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi przepis, mięso, marchewka, pierogi, ciasto, kluski, pierogi z mięsem, warzywa, mięso mielone, mielone, zupa, surówka, wołowina, barszcz, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, mięso na obiad, obiad, zupa z mięsem mielonym, jajka z farszem, mielone z warzywami, zupa barszcz biały, barszcz czerwony
Inne przepisy z Moja smaczna kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję