Przepis na : obiad
Makaron ze szpinakiem,czosnkiem i seremSkładniki: 200 g makaronu casarecce 450 g mrożonego, siekanego szpinaku 3 ząbki czosnku 150 g startego na dużych oczkach sera gouda sól, pieprz do smaku Przygotowanie: Podsmażamy obrany i pokrojony na plasterki czosnek, dodajemy rozmrożony szpinak. Całość dusimy, aż woda odparuje. W tym czasie gotujemy makaron zgodnie z opisem na opakowaniu. Ugotowany makaron odcedzamy i mieszamy ze szpinakiem i serem, przekładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!