Pierogi chińskie z wieprzowiną i kapustą pekińską

Pierogi chińskie z wieprzowiną i kapustą pekińską

Pierogi chińskie z wieprzowiną i kapustą pekińską

Przepis na : obiad

  Pierogi chińskie. Pierogi chińskie     Klasyczne pierogi chińskie z soczystym nadzieniem z wieprzowiną i kapustą pekińską w bardzo delikatnym i mięciutkim cieście z mąki pszennej - łatwe do zrobienia i smakują fantastycznie.  Wszystko czego potrzeba do nadzienia na pierożki chińskie to: mielona wieprzowina, najlepiej o wysokiej zawartości tłuszczu kapusta pekińska, bardzo drobno ręcznie posiekana. Kapustę dodajemy do mięsa bezpośrednio przed lepieniem pierożków. Wcześniej zasypujemy j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.