Przepis na : śniadanie
Mój Mąż powiedział, że to najlepsze mufiinki jakie do tej pory jadł. A robiłam już ich trochę 🙂 Muszę przyznać, że mi też najbardziej smakują. Smak jabłek i cynamonu jest tutaj wyjątkowo intensywny. Muffinki są bardzo wilgotne i delikatne. Przepis pochodzi z książki “Muffiny. Małe, ale za to przepyszne”. Polecam wszystkim wielbicielom muffinek 🙂 Składniki (na 12 muffinek): składniki suche: 280 g mąki pszennej 1 i 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej 1 szczypta soli 210 g cukru 16 g cukru waniliowego 2 łyżeczki cyn... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...