po prostu pieczona makrela
po prostu pieczona makrela
pieczona makrela Będąc po raz pierwszy na północy Norwegii, na rybach, spytałem mego gospodarza jaki gatunek ryb uważają tutaj za najsmaczniejszy. Sądziłem że z ust potomka wikingów, padnie nazwa któregoś z ogromnych arktycznych drapieżników - zębacza, czarniaka, molwy czy też halibuta. Ku memu ogromnemu zaskoczeniu, gospodarz nieco kpiarsko się uśmiechając ( co już samo w sob... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz
Autor
stolpen
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, ryba, makrela, kolacja, dania na gorąco
Inne przepisy z Miód i pieprz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję