Właśnie stwierdziłam, że jadam stanowczo za mało ryb. Czym prędzej trzeba to zmienić) Wymyśliłam więc, lekką i zdrową zapiekankę, lasagne z trzech prostych składników: wędzonego łososia, serka Philadelphia i cukini. Ot taką ciekawą alternatywę dla klasycznej lasagne. Może nieskromnie to zabrzmi, ale powiem Wam, że danie było bardzo apetyczne, a przy tym łatwe i szybkie w przygotowaniu. Najwiecej czasu zajęło mi obgotowywanie płatów lasagne, a reszta nie więcej jak 15 minut. &n... czytaj dalej...
ja też ostatnio jakoś ryb jadam dużo mniej, może zima ku temu skłania?? Ale jakoś łososia, zwłaszcza mojego ulubionego ze suempolu, z koperkiem nie może zabraknąć w lodówce, choć zazwyczaj zwyczajnie kładę go na kanapki, to twoja propozycja sprawia że moje ślinianki zaczynają pracować bardziej intensywnie :DD
à la Gosia, pyszna rybka podana z czymkowiek, zawsze sie obroni)) nieraz wystarczy swiezutka wedzona makrela na kanapce i nic mi wiecej nie potrzeba) pozdrawiam cieplutko)
Sklep komputerowy, dziekuje slicznie za wizyte) a lasagne wyszla naprawde pyszna, z cukinia i lekkim posmakiem koperku, prawdziwie wiosenna)