ROSÓŁ PIECZARKOWO-CEBULOWY

ROSÓŁ PIECZARKOWO-CEBULOWY

ROSÓŁ PIECZARKOWO-CEBULOWYSkładniki:- Pierś z kurczaka- Udko z kurczaka- 500g pieczarek- 5 dużych białych cebul- 3 marchewki- 1 pietruszka- pół selera- 3 litry wody- 2 łyżki "Delma z masłem"- Makaron nitki- 3 łyżki cukru- 2 kostki rosołowe- 5 listki laurowe- 6 kulki ziela angielskiego- 6 kulkek owoców jałowca- 6 kulek pieprzu czarnego- Przyprawa "Kucharek"Sposób przygotowania:Na początek trzemy na dużych oczkach tarki marchewki, pietruszkę i seler. Wrzucamy do garnka razem z piersią i udkiem z kurczaka, dodajemy...

Czytaj dalej na blogu Mentor Smaku

Autor

Mentor Smaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rosół, pieczarki, cebula, kurczak, zupa, udka z kurczaka, marchewka, piersi, makaron, seler, pierś, udka , makarony, mięso, tarta, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z pieczarkami, zupa cebulowa, makaron z pieczarkami, kurczak makaron, kurczak z makaronem, zupa z selera, makaron z patelni, gotowany kurczak

Inne przepisy z Mentor Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.