Prosta pasta kanapkowa z zielonej soczewicy z dodatkiem suszonych pomidorów, ziół oraz przypraw to smarowidło , które koniecznie musicie przygotować. Smakuje fantastycznie na świeżym pieczywie , podana na śniadanie , kolację bądź jako przekąska . Przygotowanie pasty kanapkowej z soczewicy jest ekstremalnie szybkie oraz proste. Jako, iż jej podstawą jest soczewica z puszki , nie ma potrzeby gotowania czegokolwiek. Soczewicę należy odlać z zalewy, włożyć do blendera i połączyć z pozostałymi składnikami poprzez zmik... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...