Wielkanoc jest już za progiem i z tej okazji mam dla Was dzisiaj przepis na potrawę, która idealnie wpasowywuje się w wielkanocny klimat. Jajka faszerowane tuńczykiem i czosnkiem niedźwiedzim Wiadomo, iż jajka są nieodzownym elementem Wielkanocy i w różnej postaci zagoszczą pewnie w tym roku na każdym wielkanocnym stole. Jeśli poza sprawdzonymi przepisami macie ochotę na wypróbowanie czegoś nowego koniecznie wypróbujcie poniższy przepis. Jeśli zdecydujecie się na wypróbowanie tego przepisu, zachęcam Was do dzie... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...