Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Zapraszam wszystkich na małą relację z warsztatów cukierniczych w których miałam przyjemność uczestniczyć w ostatnim czasie. Były to warsztaty cukiernicze z mistrzem cukiernictwa – Pawłem Małeckim zorganizowane przez Lidl Polska . Tematem przewodnim były Wielkanocne wypieki. Warsztaty odbyły się w Warszawie w studiu kulinarnym Cook Up. Wszystko jak zawsze było perfekcyjnie przygotowane i zapięte na ostatni guzik. Piękne, w... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Hej wszystkim, mam na imię Marta. Moją wielką pasją jest gotowanie, uwielbiam piec, dekorować, przyprawiać i kosztować. Mogę godzinami spędzać czas w kuchni oraz zagłębiać się w tajniki gotowania. A największą radość sprawia mi przyrządzanie potraw dla moich najbliższych.