Drobiowe roladki z aromatycznym nadzieniem

Drobiowe roladki z aromatycznym nadzieniem

Drobiowe roladki z aromatycznym nadzieniem

Przepis na : obiad

Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Drobiowe roladki faszerowane bazylią, suszonymi pomidorami, fetą i orzechami nerkowca. Wymyśliłam je ostatnio na obiad, wszyscy byli zachwyceni ich smakiem. Wyszły bardzo aromatyczne, miękkie i soczyste w środku. Takie roladki możemy podać na codzienny jak i odświętny obiad. Doskonale się również sprawdzą jako przekąska na zimno, wtedy wystarczy pokroić je w plastry i ułożyć na półmisku. Jeśli znudziły się wam zwykłe kotlety panie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marta Gotuje

Warto przeczytać

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Które orzechy są najzdrowsze?

Małe zestawienie orzechów.

Czytaj dalej...

Autor

MgotujeMgotuje

Hej wszystkim, mam na imię Marta. Moją wielką pasją jest gotowanie, uwielbiam piec, dekorować, przyprawiać i kosztować. Mogę godzinami spędzać czas w kuchni oraz zagłębiać się w tajniki gotowania. A największą radość sprawia mi przyrządzanie potraw dla moich najbliższych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

obiad, roladki, drobiowe, suszone pomidory, orzechy, feta, pierś, piersi, kurczak, mięso na obiad, do pracy, przekąska, mięso, kotlet, przekąski, kotlety, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, ser feta, ser, pierś z kurczaka w pomidorach, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, kurczak z serem, gotowany kurczak, dania z kurczakiem, dania z piersi kurczaka, piersi z kurczaka faszerowane, kotlety drobiowe, soczysta pierś z kurczaka

Inne przepisy z Marta Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.