Taka fasolka szparagowa zapiekana w boczku to zarówno świetna przekąska jak i dodatek do obiadu. Czyli można ją po prostu jeść samodzielnie, właśnie w ramach przekąski, albo np. z ziemniakami i sadzonym jajkiem czy kotletem. Zrobiłem ją w dwóch wersjach, z takim prawdziwym boczkiem i z wegetariańską imitacją boczku. Ania potwierdza, że wersja z boczkiem była świetna. Ja to samo mogę powiedzieć o wersji wegetariańskiej. A najlepsze jest to, że nie ma potrzeby czekania na sezon na fasolkę, bo równie dobra jest mr... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...