PULPECIKI WOŁOWE W WARZYWNYM BULIONIE

PULPECIKI WOŁOWE W WARZYWNYM BULIONIE

PULPECIKI WOŁOWE W WARZYWNYM BULIONIE

Przepis na : obiad

SKŁADNIKI NA PULPETY : 250 g wołowego mięsa mielonego łyżeczka lubczyku łyżka posiekanego koperku sól/ pieprz 1/2 szklanki białego ryżu SKŁADNIKI NA BULION : 600 ml wody 3 marchewki różyczki brokuła zielona fasolka świeży koperek przyprawa do rosołu "Dary natury" (mozna użyć też kostki warzywnej czy domowej vegety) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA : Nastawiamy w garnku bulion warzywny. Mięso mielone łączymy z pozostałymi składnikami i formujemy małe kuleczki. Wrzucamy je na gorący bulion. * KILKA INFORMACJI O MIĘSIE W... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.